Voeren van de boekhouding bij ons ter plaatse en out-house accounting services bij klanten.

Enerzijds zijn er medewerkers actief in de imputatie van de boekhouding, het eerste lijnsadvies naar de onderneming en de voorbereiding tot de balans. Ook hier wordt gestreefd naar een vaste relatie boekhouder-onderneming. Daarnaast zijn er erkende Boekhouders - Fiscalisten die zorgen voor de opstelling van de jaarrekening en de begeleiding van een aantal dossiers waarmee zij een individuele band hebben.

Secretariaat in het kader van verschillende gedaanteverwisselingen tijdens het leven van een éénmanszaak en vennootschap.

Vanaf de oprichting van een éénmanszaak of vennootschap kan een éénmanszaak of vennootschap verschillende gedaanteverwisselingen ondergaan. Wij zorgen voor alle voorbereidingen voor starters, wijzigingen van statuten, oprichtingen en de opvolging van de publicaties van de algemene vergaderingen.

Fiscale begeleiding, budgettering, financiële planning en optimalisatie.

Voor al onze klanten, onafhankelijk of het een éénmanszaak of vennootschap is, komt het fiscale luik sterk aan bod: adviesverlening inzake directe en indirecte belastingen, fiscale optimalisatie van de dossiers, contacten met de fiscale administraties en bijstand bij controles.

Onze partners

Onze software partner voor accounting platformen: Exact-Online
Arfibo
Gespecialiseerd in boekhoudkundige, fiscale en financiële adviesverlening voor vennnootschap en/of éénmanszaak.

BTW BE0465.889.416
Arfibo is ITAA erkend Kantoor onder nr. 50 098 779
Ann Landuyt is ITAA erkend Fiscaal Accountant onder nr. 10 029 796
Rik Arno is ITAA erkend Fiscaal Accountant onder nr. 10 029 796

Contact